Kansainvälistymisneuvonta ja aktivointi

Jos yrityksen kansainvälistyminen on ajankohtaista, Team Finland –verkosto auttaa. Julkisrahoitteisilta toimijoilta löytyy yrityksen kansainvälistymispolun viitoittamiseen monenlaista tukea.

Kansainvälisille markkinoille tähtäävät yritykset saavat neuvontaa oman maakuntansa Team Finland -koordinaattorilta. Koordinaattorit auttavat yrityksiä viemään suunnitelmiaan eteenpäin etsimällä niiden tarpeisiin vastaavia ratkaisuja Team Finland -verkoston laajasta palvelukirjosta.

Kainuussa sinua palvelee Team Finland –koordinaattori Mari Möttönen. Sinun ei itse tarvitse itse tietää, mikä palvelu tai rahoitusmuoto sopii tilanteeseesi parhaiten. Ota rohkeasti yhteyttä!

Mari Möttönen
Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori
mari.mottonen@ely-keskus.fi
puh. 0295 023 570

 

Tutustu myös Market Opportunities -palveluun, joka kokoaa markkinaoivalluksia kansainvälistä kasvua hakeville pk-yrityksille. Palvelussa on tarjolla suomalaisen pk-yrityksen liiketoiminnalle olennaista, markkinakohtaista tietoa niin konkreettisista kysyntätarpeista kuin pidemmän aikavälin markkinoiden muutosilmiöistä. Palvelun käyttäminen on maksutonta.

 

Kokeneiden ulkoisten asiantuntijoiden käyttäminen on yksi tapa nopeuttaa yrityksen kansainvälistymistä. Business Finlandin Expert Search -palvelusta löydät yli 1500 eri alueiden asiantuntijaa avuksesi kansainvälistämään liiketoimintaa, kehittämään matkailuyrityksen toimintaa tai innovaatiosetelillä tehtävään hankkeeseen. Asiantuntijapalveluiden hankintaan voit hakea rahoitusta esim. Ely-keskukselta tai Business Finlandilta.